Precentor.nl

Projecten

Precentor in de praktijk...

Hoe een energie adviesbureau haar contractfacturatie op orde kreeg 23-10-2017

Het zit in het rustige Eefde in de Achterhoek maar bereikt heel Nederland en Duitsland. De Energieconsultant is in staat om met een high-tech monitoringsysteem klanten inzicht te geven in hun verbruik. Maar wat nu als je deze bedrijven periodiek een factuur moet sturen? En dat volgens klantspecifieke afspraken?

Aannemer versterkt positie met IT 25-07-2017

Aannemingsbedrijf ZVS timmert niet alleen aan de weg, maar ook in huis. Opdrachtgevers verwachten steeds meer dat werkbonnen en formulieren digitaal op een tablet worden verwerkt. Al deze informatie moet snel en veilig worden doorgestuurd naar het kantoor van ZVS zodat alles kan worden verwerkt.

Bedrijfsprocessen kinderopvang integreren met SnelStart 09-05-2017

Wat doe je met een kinderopvangonderneming die alle processen al op orde heeft behalve de integratie met de boekhouding? Met dit vraagstuk en boekhoudpakket SnelStart mocht Precentor aan de slag.

« Vorige pagina Item 6-8 van de 8