Precentor.nl

Projecten

Precentor in de praktijk...

Hypermodern in hygi├źne 28-01-2019

Dat innovaties niet ophouden bij de toiletdeur wisten we al. Dat merk je dan bijvoorbeeld aan een nieuw soort apparaat om je handen te drogen. Dyson en andere fabrikanten komen regelmatig met nieuwe producten om de efficiency en hygiëne te verbeteren. Een gesprek met The Healthy Workplace maakte ons bewust van de grote belangen die daar mee gemoeid zijn.

Automatiseren als het weer 04-06-2018

Het zit een beetje op het grensvlak van mode en outdoor: de handel in regenkleding. De levertijden zijn korter dan we bij kleding gewend zijn maar er is ook sprake van seizoensgebonden handel. En van impulsaankopen! Want als de barometer naar links uitslaat vliegen de jassen, broeken en poncho’s de deur uit.

Inkoopautomatisering en Batch Tracing voor Quirem 22-03-2018

Als medisch technologisch bedrijf heb je te maken met de hoogste eisen op het gebied van veiligheid. Dat betekend dat alle gebruikte producten, inclusief de hulpmiddelen, die betrokken waren bij het productieproces getraceerd moeten kunnen worden. Hiervoor moeten alle lotnummers bij de ontvangst van de goederen en bij de uitgifte kunnen worden geregistreerd. Van handschoenen tot steriel water.

Maatwerk en continuïteit voor de grootste fotoplakker van Nederland 14-02-2018

Hoe moeilijk is het om een foto op te hangen? Het antwoord is: heel moeilijk. Zo moeilijk dat kunstenaars en fotografen dat uitbesteden aan Bootsma Technologies. De bedrijfsprocessen van Bootsma waren overzichtelijk en goed ingericht. Toch stond Bootsma voor een uitdaging.

Hoe een energie adviesbureau haar contractfacturatie op orde kreeg 23-10-2017

Het zit in het rustige Eefde in de Achterhoek maar bereikt heel Nederland en Duitsland. De Energieconsultant is in staat om met een high-tech monitoringsysteem klanten inzicht te geven in hun verbruik. Maar wat nu als je deze bedrijven periodiek een factuur moet sturen? En dat volgens klantspecifieke afspraken?

Item 1-5 van de 7 Volgende pagina »