Precentor.nl

Projecten

Precentor in de praktijk...

Meesterlijk offreren 15-07-2021

Het begrip grootkeuken zegt ons in eerste instantie niet veel. Je denkt in ieder geval aan een “grote keuken”, dat blijkt echter nog maar de helft van het verhaal te zijn. Want een keuken van een restaurant of horecaopleiding is in alle opzichten anders dan de gezellige optrekjes bij ons thuis. We kwamen in contact met een bedrijf die in dit soort keukens meester is.

Het beste van twee werelden 20-05-2020

Nederland is een kennisland. Voor veel banen is WO/HBO werk- en denkniveau een vereiste. En veel jonge, ambitieuze mensen weten die graad te pakken te krijgen. Maar dan is er natuurlijk nog een uitdaging. Hoe krijg je het beste talent gekoppeld aan een project of vacature? CO-ingenieurs weet als gespecialiseerd detacheringsbureau die match perfect te maken.

Urenschrijven: van Excelmonster naar werkplezier 05-04-2019

En dan nu weer een mooie casus uit Deventer. Want in die oude stad langs de IJssel bruist het van ondernemerszin. En waar bedrijven groeien en bloeien is er ook behoefte aan zakelijke dienstverlening. En aan een goed advies. Van Oldeniel Bedrijfs- en Belastingadviseurs is er maar druk mee. Precentor mocht meedenken over talenten inzetten en valkuilen vermijden op het gebied van project- en urenadministratie.

Hypermodern in hygiëne 28-01-2019

Dat innovaties niet ophouden bij de toiletdeur wisten we al. Dat merk je dan bijvoorbeeld aan een nieuw soort apparaat om je handen te drogen. Dyson en andere fabrikanten komen regelmatig met nieuwe producten om de efficiency en hygiëne te verbeteren. Een gesprek met The Healthy Workplace maakte ons bewust van de grote belangen die daar mee gemoeid zijn.

Automatiseren als het weer 04-06-2018

Het zit een beetje op het grensvlak van mode en outdoor: de handel in regenkleding. De levertijden zijn korter dan we bij kleding gewend zijn maar er is ook sprake van seizoensgebonden handel. En van impulsaankopen! Want als de barometer naar links uitslaat vliegen de jassen, broeken en poncho’s de deur uit.

Item 1-5 van de 10 Volgende pagina »