Precentor.nl

Projecten

Precentor in de praktijk...

Het beste van twee werelden

20-05-2020
Geschreven door
Precentor - Maarten Schouten

Nederland is een kennisland. Voor veel banen is WO/HBO werk- en denkniveau een vereiste. En veel jonge, ambitieuze mensen weten die graad te pakken te krijgen. Maar dan is er natuurlijk nog een uitdaging. Hoe krijg je het beste talent gekoppeld aan een project of vacature? CO-ingenieurs weet als gespecialiseerd detacheringsbureau die match perfect te maken.

CO-Ingenieurs beschikt over een enorm netwerk van professionals en opdrachtgevers. Precentor mocht meedenken over de integratie van verschillende administratieve processen. De vraag die CO-Ingenieurs stelde was eigenlijk heel simpel: wat kan er nog meer geautomatiseerd worden?

CO-Ingenieurs werkte al met specifieke hrm/branche software voor haar commerciële processen. Precentor heeft de informatie van projecten, uren en kandidaten geanalyseerd en stelde vast dat dit prima gekoppeld kon worden aan de boekhouding. Verder heeft Precentor de stroom met inkoopfacturen gedigitaliseerd. Zo zijn alle facturen digitaal, wordt de informatie automatisch herkend en hebben de juiste medewerkers een controlemoment.

Het resultaat van dit project mag er weer zijn! De historie van in- en verkoopfacturen is beschikbaar. Details zijn één klik van je verwijderd. Rapportages geven een sluitend inzicht in omzet per kandidaat en opdrachtgever. Wat ons betreft een prachtig voorbeeld van hoe je het beste van twee werelden kunt combineren: branche specifieke software aansluiten op een bewezen standaardoplossing.

 

Dit werkt wel heel makkelijk zo!
Marco Elsweier, senior consultant

CO – Ingenieurs BV

 

Meer info: co-ingenieurs.nl

 
« Vorige | Terug | Volgende »