Precentor.nl

Projecten

Precentor in de praktijk...

Aannemer versterkt positie met IT

25-07-2017
Geschreven door
Precentor - Maarten Schouten

Aannemingsbedrijf ZVS timmert niet alleen aan de weg, maar ook in huis. Opdrachtgevers verwachten steeds meer dat werkbonnen en formulieren digitaal op een tablet worden verwerkt. Al deze informatie moet snel en veilig worden doorgestuurd naar het kantoor van ZVS zodat alles kan worden verwerkt.


Precentor kreeg van ZVS de opdracht om met zoveel mogelijk behoud van de bestaande infrastructuur en software oplossingen de capaciteit van het systeem te vergroten. Het resultaat mag er inmiddels zijn. De digitale werkbonnen zijn vanuit het veld direct op kantoor beschikbaar dankzij een razendsnelle VDSL verbinding. Een prima oplossing als er geen glasvezel beschikbaar is.


De databases van ZVS draaien nu allemaal op SSD opslag. Hierdoor starten toepassingen sneller maar ook de tijd voor zoekopdrachten wordt enorm korter.


Door de servers over te zetten op het Microsoft Hyper-V platform kon een interne netwerksnelheidsverbetering worden gerealiseerd met factor 3. De vSwitch functionaliteit binnen Hyper-V zorgt voor een prachtige load balancing zodat de netwerkadapter van de server niet snel meer de “bottle neck” zal zijn.

Meer info: www.zvs.nl

 
« Vorige | Terug | Volgende »