Precentor.nl

Projecten

Precentor in de praktijk...

Hoe een energie adviesbureau haar contractfacturatie op orde kreeg

23-10-2017
Geschreven door
Precentor - Maarten Schouten

Het zit in het rustige Eefde in de Achterhoek maar bereikt heel Nederland en Duitsland. De Energieconsultant is in staat om met een high-tech monitoringsysteem klanten inzicht te geven in hun verbruik. En met klanten bedoelen we fabrieken, grote kantoren en winkelketens. Hierdoor worden er snel trends gesignaleerd en kan er gericht actie ondernomen worden.

Ondanks deze geavanceerde technologie zat het adviesburo met een groeiende uitdaging. Dat een toenemend aantal klanten voor meer administratie zorgt was niet het probleem. Maar wat nu als je deze bedrijven periodiek een factuur moet sturen? En dat volgens klantspecifieke afspraken? De Energieconsultant kon lange tijd geen systeem vinden wat in staat was om dit te automatiseren.

Precentor mocht aan de slag met deze casus. Na het analyseren van het proces werd een nieuwe structuur ingericht. Met SnelStart en een set handige tools kon al snel de eerste batch facturatie-run gedaan worden. Het testresultaat was dermate overtuigend dat het systeem direct in gebruik is genomen.

Medewerkers behoeven nu alleen de contractgegevens vast te leggen en het systeem doet de rest automatisch. Alle facturen worden stipt op tijd afgeleverd. Bankafschriften worden opgehaald. Betalingen worden herkend. Bovendien is alles wat het systeem doet traceerbaar. Dus wel automatiseren, maar niet inboeten op controle.

 

Hier was ik al jaren naar op zoek!

Ing. Tino Wullink, directeur

De Energieconsultant

 

Meer info: www.energieconsultant.nl

 
« Vorige | Terug | Volgende »