Precentor.nl

Projecten

Precentor in de praktijk...

Hypermodern in hygiëne

28-01-2019
Geschreven door
Precentor - Maarten Schouten

Dat innovaties niet ophouden bij de toiletdeur wisten we al. Dat merk je dan bijvoorbeeld aan een nieuw soort apparaat om je handen te drogen. Dyson en andere fabrikanten komen regelmatig met nieuwe producten om de efficiency en hygiëne te verbeteren. Een gesprek met The Healthy Workplace maakte ons bewust van de grote belangen die daar mee gemoeid zijn.

The Healthy Workplace biedt wat dat betreft wel een uniek concept. Om te beginnen het advies voor de directie of facilitair beheerder. Onderbouwd met een berekening en met de inzet van veel verschillende technieken zorgen ze dat een sanitaire groep fris en bruikbaar blijft. The Healthy Workplace maakt het verder af met een complete service. Zo monteren ze zelf de handdoekautomaten, drogers, luchtverfrissers. En komen ze ook zelf de navulling installeren. De enorme logistiek die daar achter zit neemt The Healthy Workplace voor haar rekening.

Het is juist deze logistiek waar Precentor voor gevraagd werd. Want het huidige automatiseringssysteem wat nog maar kort draaide voldeed al niet meer. The Healthy Workplace moest naar een compleet en integraal systeem uitkijken. Een systeem waar de klantorder leidend is. En waar opdrachtgevers en gebruikers apart van elkaar kunnen worden geregisteerd.

Precentor heeft een demonstratie gegeven van SnelStart inControle. Algauw werd duidelijk dat de uitdagingen van The Healthy Workplace hiermee opgelost konden worden. Het bruikleenconcept -automaten voor een vast bedrag per maand- kon gerealiseerd worden met de SnelStart abonnementenmodule. Allerlei klantspecifieke afspraken konden in het systeem vastgelegd worden met SnelStart Prijsafspraken. Voor de buitendienstmedewerkers onderweg is gekozen een mobiele werkbon-app. Deze digitale werkbon-oplossing biedt de service medewerker alle informatie die hij nodig heeft op zijn projectlocatie, zoals een technische beschrijving van de droger of automaat. Bij een controle kan de medewerker op zijn tablet een digitaal inspectieformulier in laten vullen. De bon kan uiteraard ook digitaal worden ondertekend. Terwijl de medewerker terugloopt naar zijn auto heeft de klant al een werkbon met rapport in haar mailbox. En weet de planner in Zeewolde dat de klus gereed is.

Zo zien we dat graag. Een hypermoderne service, op een hypermoderne manier uitgevoerd!

 

Het is me zo meegevallen dat we dit nu allemaal al onder de knie hebben!
Menno Slot, oprichter

The Healthy Workplace

Meer info: www.thehealthyworkplace.nl

 

The Healthy Workplace
« Vorige | Terug | Volgende »